previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dagboek

Rust zacht Kency

Met pijn in ons hart hebben we vanmorgen helaas afscheid genomen van een teefje van Sky & Sato. Voor jouw is dit de beste beslissing ,maar mijn hart huilt lieve Kency.
Zo mooi , klein en teer .Je kreeg de naam Kency

😘

We hebben jouw geboren zien worden. Samen met Sky hebben we dag en nacht voor jouw gezorgd. Zo klein als je was ,we wilden jouw net als je broertjes en zusjes groot brengen en een mooi gouden mandje bieden.

Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Rust zacht kanjer. Voor altijd in mijn hart .

 

Pups Goya vandaag 1 week oud!

De pups van Goya hebben ook allemaal een naam gekregen met de leter L voor op hun stamboom.

De reuen heten :

White Thorn`s Lasse, White Thorn` s Lev en White Thorn`s Lani

De teefjes heten :

White Thorn`s Luna, White Thorns Lana, White Thorn`s Lola, White Thorn`s Lara,en white Thorn`s Lux.

Pups Sky & Sato 1 week oud !

Onze pups hebben allemaal een naam gekregen voor op hun stamboom. Met de letter K. In het bijzonder voor ons zelf hebben we gekozen voor de naam Kyra ,waar we 12 jaar geleden mijn droom ,om boxer puppy`s te fokken zijn gestart . Nog steeds doen we dit met alle liefde voor onze boxers en hun pups . De reuen heten King,Kenzo en Kanye .De teven heten Kyra ,Kayla ,Kaily,Kenda,Kayci,Kaya,Kency en Kiki .

Pups Goya 22-7 geboren

Gisteren is onze knappe Goya voor het eerst trotse mama geworden van 8 kleintjes. Onze spring in het veld is omgetoverd tot een lieve zorgzame mama. De pups komen niks te kort. En wij zorgen natuurlijk dat mama flink vertroeteld wordt. Wat zijn we trots op haar! Wij zitten op onze ‘roze boxerwolk’.