previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dagboek

Sky & Goya drachtig !

Beide dames zijn mooi drachtig. De buikjes zijn aardig gegroeid .Ze gaan nog graag mee wandelen in het veld. Natuurlijk zijn ze een stuk rustiger in hun bewegingen en ravotten dus ook minder. Ze eten en drinken goed. En slapen nu ook meer en af en toe vinden ze het niet meer zo fijn dat onze kleine Jazz hun komt vervelen of te wel hun komt uitdagen. Die wil natuurlijk graag met haar half zus Goya spelen. Bij Sky hebben we de pups al gevoeld .Kleine bewegingen/golfjes in haar buik. Blijft toch altijd mooi om mee te maken. Beide kraamkamers zijn bijna in orde . We zijn druk bezig met de voorbereidingen.

De echo heeft bevestigd dat beide dames drachtig zijn!

Vanmorgen in alle vroegte naar dierendieren praktijk in Ell gereden .Om een echo van de dracht te laten maken .

Bij Sky hadden we beide wel het idee die is drachtig .Bij Goya twijfelde Jack er aan .Maar zelf had ik het wel gedacht dat onze Goya drachtig zou zijn .Gezien haar gedrag wat verandert is .Steeds willen eten en niemand mag in de buurt komen van haar brokjes . Haar loontje is wat korter geworden ,zoals we dit naar mensen benomen .

Nu kunnen we weer volop aan het werk ,om alles weer in orde te maken voor de kraam kamer ,zodat onze pups en beide dames er weer mooi relax bij kunnen liggen .Ben zo blij ,trots en benieuwd wat er in Juli geboren gaat worden .

Fijne Paasdagen gewenst!!

Samen staan we sterk tijdens deze bizarre tijd .
Wij blijven thuis met de paasdagen ,jullie ook !!!!!

Jazz 5 weken oud!!

Ondanks deze bizarre tijd toch effe iets leuks te melden.

Met Jazz gaat het goed ,ze begint de wereld te ontdekken helaas moet ze dit in haar eentje doen .Dus wij als baasjes en Joy zijn vaak de dupe .HaHa

Ze hangt dus steeds bij ons aan de benen en die tandjes beginnen toch aardig pijn te doen.Joy zoekt het ook steeds vaker hoger op als ze binnen is .

Ze vind alles erg leuk ,spelen en rennen door de woonkamer en natuurlijk ook slapen bij haar speeltjes .