previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dagboek

Goya

Goya 1 jaar

Goya is samen met haar broers Fedde en Jules 1 jaar geworden .

Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag .

De pups gaan uitvliegen!

De pups van Sky zijn alweer 8 weken .Een aantal zijn er al naar hun nieuwe baasjes gegaan en deze week gaan de andere pups ook uitvliegen .
Ook de pups van Vanaty gaan komend weekend naar hun nieuwe baasjes .En dan gaan je gedachten terug naar hun geboorte dag .Wat we samen hebben mee gemaakt .Sky kreeg een elftal pups en 5 dagen erna Vanaty en 6 mooie kanjers.
17 pups om samen met Sky en Vanaty groot te brengen .Ben zo trots op mijn meiden .Zo zorgzaam en lief .Maar ook trots op hun , toen er bezoek kwam om naar hun pups te komen kijken .Zo mooi om mee te maken dat ze dit allemaal gewoon lieten gebeuren. Deze week heeft Goya ook kennis gemaakt met de pups .
Voor ons was het een mooie, drukke tijd .We hebben genoten om de pups te zien op groeien,nu geven we de stokjes over aan de nieuwe baasjes .
We wensen alle baasjes heel veel geluk en plezier met hun pup.

De pups van sky effe ravotten in de tuin.

Gisteren middag zijn de pups nog even buiten geweest .Dat was een groot feest .Allemaal samen op het gras ravotten . Mama Sky kwam ook even kijken .En dacht gelijk ik zoek het wat hoger op .Mooi om mee te maken hoe ze volop voor haar pups gezorgd heeft en ze nu afstand neemt . Ook te begrijpen als er 11 pups op je afvliegen en denken daar is nog iets te halen .
Ze hebben echt nieuwe uitdagingen nodig .Maar daar wordt hard aan gewerkt .Om steeds iets nieuws te verzinnen en het speelgoed van onze kleindochter komt vaak van pas . Allemaal lichtjes en geluidjes vinden ze helemaal niet vreemd .