previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dagboek

De pups gaan uitvliegen!

De pups van Sky zijn alweer 8 weken .Een aantal zijn er al naar hun nieuwe baasjes gegaan en deze week gaan de andere pups ook uitvliegen .
Ook de pups van Vanaty gaan komend weekend naar hun nieuwe baasjes .En dan gaan je gedachten terug naar hun geboorte dag .Wat we samen hebben mee gemaakt .Sky kreeg een elftal pups en 5 dagen erna Vanaty en 6 mooie kanjers.
17 pups om samen met Sky en Vanaty groot te brengen .Ben zo trots op mijn meiden .Zo zorgzaam en lief .Maar ook trots op hun , toen er bezoek kwam om naar hun pups te komen kijken .Zo mooi om mee te maken dat ze dit allemaal gewoon lieten gebeuren. Deze week heeft Goya ook kennis gemaakt met de pups .
Voor ons was het een mooie, drukke tijd .We hebben genoten om de pups te zien op groeien,nu geven we de stokjes over aan de nieuwe baasjes .
We wensen alle baasjes heel veel geluk en plezier met hun pup.

De pups van sky effe ravotten in de tuin.

Gisteren middag zijn de pups nog even buiten geweest .Dat was een groot feest .Allemaal samen op het gras ravotten . Mama Sky kwam ook even kijken .En dacht gelijk ik zoek het wat hoger op .Mooi om mee te maken hoe ze volop voor haar pups gezorgd heeft en ze nu afstand neemt . Ook te begrijpen als er 11 pups op je afvliegen en denken daar is nog iets te halen .
Ze hebben echt nieuwe uitdagingen nodig .Maar daar wordt hard aan gewerkt .Om steeds iets nieuws te verzinnen en het speelgoed van onze kleindochter komt vaak van pas . Allemaal lichtjes en geluidjes vinden ze helemaal niet vreemd .

Goya

Vind de pups erg interessant .Ze kijkt vanuit de ren wat er allemaal gebeurd in de puppy ren .Volgens mij denk ze kon ik daar maar eens mee spelen .

De pups gaan de tuin onder zoeken !


Ook de pups van Vanaty hebben genoten van het buiten leven .Natuurlijk samen met mama, dan is het niet zo spannend .Na het spelen hebben ze heerlijk geslapen in de buiten lucht .
Wij hebben het ontzettend druk om deze 2 nesten groot te brengen en voor te bereiden op de wijde wereld waar ze straks in terecht komen .
Maar we proberen toch volop te genieten van deze kanjers .

De wereld wordt steeds groter en spannender!

Afgelopen vrijdag hebben de pups van Sky een grote verhuizing mee gemaakt .

We werden met z`n allen in een grote reis bench gezet ,want super mama Conny en papa Jack hadden een verrassing in petto .Was wel spannend hoor. Maar het was wel gezellig samen ,en samen kunnen ze de hele wereld aan.

Maar waar we toen terecht kwamen , in een ware puppy speel plaats .

Natuurlijk was mama Sky daar ook bij .Die hield een oogje in het zeil.

Maar mama vind ons soms niet meer zo leuk ,we willen natuurlijk allemaal tegelijk nog drinken .Soms mopper ze op ons en dan gaan we, maar bij mama Conny op haar schoot liggen .Die vindt ons helemaal geweldig .

En nu heerlijk samen genieten van alle leuke speeltjes en uitdagingen die er zijn .En van het bezoek dat komt kijken of we ook al gegroeid zijn .