previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dagboek

Pups Sky

reu met paars bandje !
Reu met roze bandje !
Reu met licht groen bandje !
Teef met grijs bandje !
Teef met geel bandje
Teef met bruin bandje !
teef met wit bandje !!
Teef met rode bandje !!!
Teef met blauwe bandje.
Teef met donker groen bandje.
Teef met oranje bandje.

Sneak Preview


De pups van Vanaty groeien goed .Moeder vind het helemaal geweldig om voor de pups te zorgen .Ze krijgt lekker puppy melk en vlees met brokken .

Puppyboom!

Gisteren is Vanaty bevallen van 6 kleine boxerpups.. ofja klein kunnen we niet echt zeggen. Hun geboortegewicht zit tussen de 500-650 gram! Mama heeft dit geheel op eigen kracht gedaan, met al haar ervaring ging dit super. Mama en pups maken het goed!
Achter de schermen slaapt baasje al een week op de bank / bij de boxermama’s. Tijd om even bij te gaan tanken. Maar wat een rijkdom hebben wij in huis! Hier doe je het voor.

Puppy spam !!!

Sky heerlijk relax .
2 reutjes !!!!!
Ons elftal samen met mama Sky !!

1 dagje oud!

Mama sky heeft het er druk mee, 11 pupjes voeden en tevreden houden. Maar wat doet ze het goed! Heel zorgzaam en rustig alsof ze het al jaren doet, terwijl het haar 1e keer is! Natuurlijk helpen we haar waar we kunnen. Gisteren zijn de pups gewogen, hun geboortegewicht ligt tussen de 300 en 400 gram. Iedere dag wordt dit nauwkeurig bijgehouden. De allerkleinsten krijgen waar nodig een extra flesje. Mama krijgt lekkers om goed aan te kunnen sterken. Ze eet en drinkt goed en rust tussendoor goed uit. Met ons hele gezin genieten we van de kraamtijd!