previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Wie zijn wij!

Wij zijn Conny & Jack Beerts.
We wonen in het mooie stadje Thorn, ook wel het witte stadje genoemd. Hier is dan ook onze naam van afkomstig: Whitecityboxers. Onze kinderen Sharon en Mitchel zijn beide uitgevlogen maar ook nog steeds enthousiast met onze boxers.
Hoe het allemaal begon..
In 1982 leerde ik mijn man kennen, meteen werd ik geïntroduceerd met de boxer bij hun thuis. Zelf altijd al gek geweest op honden, was ik blij verrast door het doldwaze enthousiasme van deze viervoeter. In 1985 hebben we dan ook samen onze eerste boxer Dino gekocht.
Wat begon als een uitbreiding van ons gezin is uitgegroeid tot een enthousiaste hobby. Met veel liefde voor dit ras met al zijn unieke kenmerken.
Onze hobby is nu in een professioneel jasje gestoken, trots zijn we dan ook dat we onze kennelnaam White Thorn’s hebben mogen ontvangen. Onze boxers leven bij ons zowel in huis als buiten, ze willen tenslotte overal zijn waar de baasjes ook zijn.
Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat wij ons eerste nestje boxerpups hebben mogen ontvangen, en hebben wij veel mensen blij kunnen maken met een whitecityboxers.
We zijn lid van de rasvereniging Boxer-Vrienden Nederland.